Nikibicare-Joho
Image default
Architecture

Een relatiegeschenk online bestellen bij borreldoosje.nl

Bij borreldoosje.nl vind je de meest geschikte geschenken om je personeel helemaal in het zonnetje te zetten. Want wie wil nou niet dat het personeel wordt verrast met een heerlijk pakket? Zo kan je bij ons onder andere terecht voor een zomerpakket, cocktail pakket of een kerstpakket 2022.

Bestel eenvoudig een pakket online

Je kan bij borreldoosje.nl eenvoudig een offerte aanvragen. Vul het offerte formulier in op www.borreldoosje.nl. Je hebt altijd binnen 24 uur een offerte op maat in je box, zodat je niet lang hoeft te wachten en eenvoudig een keuze kan maken. Wij helpen je graag verder om een offerte op maat voor je op te stellen.

Ervaring in grote hoeveelheden

Wij zijn trots dat we voor grote opdrachtgevers hebben mogen werken! Daarom hebben we de ervaring om meer dan 1000 pakketjes te bezorgen. We hebben genoeg interne capaciteit om deze vraag op te vangen en de order in goede banen te lijden. We zorgen dat ruim op tijd de pakketjes worden bezorgd op locatie en dat we altijd ruimte hebben voor eventuele vertragingen. Is een pakketje door omstandigheden niet juist bezorgd? Geen paniek! We gaan samen kijken naar een oplossing en bieden je altijd de helpende hand.

https://borreldoosje.nl/