Nikibicare-Joho
Image default
Home and Garden

Pallet tafel in combinatie met Industriële tafels

Op zoek naar een stijlvolle manier om uw woonkamer nét een beetje nonchalance en stoerheid mee te geven? Dan is de pallet tafel misschien wel het meubelstuk dat u zoekt! Deze tafels worden gemaakt van de houten pallets die je na verbouwingen vaak in de afvalbakken terugvindt. Zonde, want je kunt er fantastische meubels mee in elkaar timmeren. En ben je niet zo’n klusser dat je dat eigenhandig kunt doen? Combineer ze met de Industriële tafels van Tafels99.nl!

Op zoek naar een stijlvolle manier om uw woonkamer nét een beetje nonchalance en stoerheid mee te geven? Dan is de pallet tafel misschien wel het meubelstuk dat u zoekt! Deze tafels worden gemaakt van de houten pallets die je na verbouwingen vaak in de afvalbakken terugvindt. Zonde, want je kunt er fantastische meubels mee in elkaar timmeren. En nog mooier bij elkaar: combineer ze met de Industriële tafels van Tafels99.nl!

Helemaal naar jouw wens

Eén van de grootste voordelen van pallet tafels is de flexibiliteit die ze bieden. Wil je een mooie, lange salontafel? Dan is dat uitstekend mogelijk met grotere pallets! Ga je juist liever voor een iets hogere, smallere pallet tafel? Ook dat is geen enkel probleem. Hoe je hem ook maakt, de pallet tafel heeft altijd dezelfde eigenwijze en moderne uitstraling die bijvoorbeeld fantastisch combineert met het eigentijdse van de industriële tafel.

De pallet tafel in combinatie met de industriële tafel

De vele mogelijkheden van de pallet tafel betekent ook dat je hem altijd naadloos aan kunt laten sluiten bij de rest van je interieur. Heb je een lichte kamer? Dan kun je de tafel wit verven, liefst zo dat het hout er nog lichtjes doorheen schemert. Heeft de rest van je kamer juist een stevige, robuuste uitstraling, bijvoorbeeld met een mooie kloostertafel? Dan past de pallet tafel daar ook perfect bij; je kunt hem bijvoorbeeld in dezelfde kleur lakken als de eiken eettafel! Zo zorg je gemakkelijk voor eenheid en sfeer.

 

Talloze mogelijkheden

Zelf een pallet tafel is heel eenvoudig; op internet vind je talloze bouwtekeningen en suggesties waar je mee aan de slag kunt. Ga je toch liever voor de gemakkelijke oplossing? Dan helpen we je bij tafels99.nl graag om de pallet tafel te vinden die perfect in jouw woonkamer terecht kan!

https://www.tafels99.nl/