Nikibicare-Joho
Image default
Business

Volledig verzorgde catering in Didam

Heerlijke catering voor Didam

Didam is voor Wellingcatering een gemakkelijke klant. Welling catering is namelijk niet alleen werkzaam in Didam, maar in de gehele regio De Liemers. Maar bent u nou benieuwd naar Welling Catering Didam? Dan bent u hier op de juiste plek.

Het assortiment

Welling catering biedt een zeer breed assortiment aan voor haar klanten. Dit varieert van een volledig georganiseerd barbecue inclusief drankarrangement tot de levering van grote pannen erwtensoep. Veel is mogelijk bij wellingcatering en wij leveren dan ook graag maatwerk voor onze klanten. Hieronder zullen wij een aantal van onze uitspringende assortiment toppers bespreken.

Volledig verzorgde barbecue met een drank arrangement

Onze ALL-In topper. Dit arrangement is compleet verzorgd voor groepen en bestaat uit een barbecue arrangement van drie uur inclusief drank, koelbar en glaswerk. Hierbij zullen één barbecue kok en één barmedewerker meekomen om het te verzorgen. Hierbij wordt er qua vlees 350 gram vlees per persoon geleverd dat onderverdeeld is over 8 verschillende soorten. Ook wordt er 300 gram salade per persoon geregeld verdeeld over 6 verschillende salades. Bijkomstigheden: Sauzen, brood en boter, materialen en de gratis breng en ophaalservice. Het drankarrangement bestaat uit: Bier, fris en wijn. Het minimaal personen voor dit arrangement bestaat uit 25 mensen en de kosten bedragen 37,50 per persoon!

Onze ambachtelijke erwtensoep

Ook serveren wij heerlijke ambachtelijke snert. Deze wordt geserveerd inclusief stukken roggebrood met katenspek en boter. De erwtensoep is vanaf tien personen te bestellen en bedraagt 4,95 euro per persoon. De erwtensoep komt inclusief hotpot, soepkoppen en lepels, bezorgen en ophalen en schoonmaakkosten.

Bent u nou enthousiast geraakt door dit bericht? Ga dan snel naar de website van welling catering en bekijk ons volledig assortiment. Hopelijk tot snel!