Nikibicare-Joho
Image default
Travel

Strandhuisjes, ook voor jou!

Wanneer het aantal zonuren toeneemt en de temperatuur stijgt trekken Nederlanders massaal naar de kust om verkoeling te zoeken in de zee. Op sommige stukken Noordzeestrand kun je ’s zomers praktisch over de hoofden lopen. Als je er al in slaagt om de kust te bereiken, want soms zijn de files zo lang, dat je pas na uren de duintoppen plaats ziet maken voor de eindeloze horizon.

Het kan haast niet anders dan dat je soms met enige jaloezie hebt gekeken naar de mensen die een huis aan de kust hebben. Je hebt vast wel eens gefantaseerd over een ochtendwandeling over het nog lege strand. En hoe heerlijk zal de koffie smaken wanneer je deze drinkt met uitzicht over de branding? Maar ja, strandhuisjes zijn niet voor iedereen weggelegd. Dat is iets voor mensen met (veel) geld. Toch?

Strandhuisjes zijn toegankelijker dan je denkt

Natuurlijk, een villa aan de kust is onbetaalbaar. Zelfs een appartementje in Zandvoort kost al snel een half miljoen. Dat geld heeft niet iedereen liggen. Maar waarom zou je een strandhuisje kopen? De meeste van ons kunnen hooguit een paar weken per jaar vrijmaken voor hun vakantie. Gelukkig zijn er voor ons ook voldoende strandhuisjes beschikbaar. 

Betaalbare strandhuisjes op de beste locaties

Op www.glampings.nl hebben we ons ten doel gesteld om strandhuisjes voor iedereen toegankelijk te maken. En daar lijken we goed in te slagen, want we hebben inmiddels een mooi aantal strandhuisjes gevonden die een prijs/kwaliteitsverhouding bieden om je vingers bij af te likken.

En ook de diversiteit aan strandhuisjes is iets waar we trots op zijn. Je kunt in Nederland terecht van Zeeland tot de Ameland. Sommige strandhuisjes kijken direct uit over de zee, terwijl anderen beschut tussen de duinen liggen (maar wel op loopafstand tot de zee). Sommige van onze strandhuisjes bieden ruimte voor het hele gezin, terwijl anderen perfect zijn voor een romantische get-away met zijn tweetjes.

Maar wat alle strandhuisjes met elkaar gemeen hebben is dat ze perfect zijn om te genieten van een heerlijke vakantie aan de kust. Voel het zand tussen je tenen zodra je ’s ochtends naar buiten stapt om de eerste zonnestralen op je gezicht te voelen.

Kijk op www.glampings.nl voor het aanbod aan strandhuisjes en boek direct! Het boeken kost je slechts enkele minuten, waarna de voorpret kan beginnen. Dit beleef de strandvakantie van je dromen!

https://glampings.nl/strandhuisjes