Nikibicare-Joho
Image default
Offers

Ruimtebesparend en verkoelend: de muurventilator!

Ruimtebesparend en verkoelend: de muurventilator!

Een ventilator is dè manier om je woning koel te houden gedurende de warme dagen. Het is dus ook een goed idee om te investeren in één of meerdere goed ventilatoren. Doordat de waaier sneller lucht uitblaast ontstaat er een fris briesje. Het enige nadeel aan de meeste ventilatoren is dat ze bijna altijd in de weg staan. Gelukkig hebben wij daar de perfecte oplossing voor gevonden, namelijk: de muurventilator! In dit blog vertellen we je graag meer over deze handige ventilator. 

 

Nooit meer vervelende ventilatoren in de weg

Een staande ventilator staat vaak dus gigantisch in de weg en dat is zonde van de ruimte die je hebt. Een muurventilator biedt daarom de perfecte uitkomst. Een muurventilator is namelijk makkelijk aan de muur te monteren en te demonteren. Je hoeft je nu dus geen zorgen meer te maken dat de ventilator wordt omgeschopt of omver wordt gelopen. Ook voor kinderen is muurventilator een stuk veiliger. Er is geen risico meer dat kindjes hun vingers in de ventilator staken of struikelen over het snoer. Door dat de muurventilator gemakkelijk te demonteren is kun je deze als de warme dagen voorbij zijn makkelijk weer opbergen. 

 

Een energiebesparende ventilator

Er zijn veel verschillende manieren om je huis koel te houden. Een ventilator kent tevens wel meer voordelen ten opzichte van de andere manieren. Ventilatoren zijn enorm energiezuinig. Je kunt ze dus uren laten draaien zonder dat je bank hoeft te zijn voor torenhoge energierekeningen, wel zo fijn in deze tijd. Als je bijvoorbeeld een airco aan zou schaffen is dit wel anders. Airco’s verbruiken veel meer energie.

 

Een muurventilator kopen

Ben jij nog op zoek naar goede verkoeling voor je woning? Bekijk het assortiment muurventilatoren van Maxtotaal.nl! Je vind hier veer verschillende modellen ventilatoren, waaronder muurventilatoren. Mocht je vragen hebben of advies willen over een van de producten, neem dan gerust contact op met de klantenservice. Eén van de specialisten helpt je graag verder!

https://www.maxtotaal.nl/