Nikibicare-Joho
Image default
Home and Garden

Industriële tafels voor iedereen

Wie op zoek is naar een industriële tafel komt vanzelf in Zevenaar terecht. Want daar, aan de Kelvinstraat, ligt de showroom van Tafels99. Een showroom vol prachtige en handige eikenhouten tafels van eigen makelij, waaronder verschillende modellen industriële tafels die uit voorraad leverbaar zijn. Ondanks de grote voorraad industriële tafels kan het zijn dat wat jij zoekt net niet op voorraad is. Geen probleem, want omdat de meubelmakers van Tafels99 alle tafels zelf bouwen, kunnen ze jouw perfecte tafel op bestelling maken. Helemaal volgens jouw wensen.

Wat zijn industriële tafels

Industriële tafels zijn stoere tafels die bestaan uit een prachtig eikenhouten tafelblad en een metalen onderstel. Onze industriële tafels zijn stoer en robuust en zijn een prachtig compliment aan je inrichting. Ze komen niet alleen tot hun recht in een tot loft omgebouwd pakhuis, maar ook in een landelijk of minimalistisch interieur.

Verrassend veelzijdig

Wist je dat er enorm veel variatie mogelijk is met industriële tafels? Niet alleen qua vorm (rond, rechthoekig, ovaal, vierkant) en afmetingen van het tafelblad, maar ook wat betreft de afwerking en de details.

Voor de ene klant bouwen we een tafel met een onbewerkt tafelblad in de hoop dat het tafelblad snel een verweerd uiterlijk krijgt, de andere klant wil een mooie laklaag zodat vlekken en beschadigingen geen kans krijgen. De een wil een semi-transparante witte laklaag, de ander wil een knalroze tafelblad, terwijl de derde juist helemaal geen kleuren wil toevoegen.

Je kunt het zo gek niet bedenken, of wij kunnen het toepassen op onze industriële tafels. Schroom daarom niet en laat ons weten wat je zoekt. Als de industriële tafel van jouw dromen niet bestaat, dan zorgen wij dat we hem bouwen.

Wil je onze industriële tafels eens in het echt bekijken, of heb je behoefte aan een adviesgesprek? Dan ben je van harte welkom in onze showroom. Loop eens binnen, of maak een afspraak.