Nikibicare-Joho
Image default
Travel

De perfecte luxekampeervakantie beleef je in Italië

Er zijn maar weinig vakantielanden die je echt alles bieden wat je hartje kan begeren. Italië staat hooggenoteerd in dat rijtje. Ga maar na: lekker eten, prachtige natuur, een vriendelijk klimaat, hartelijke mensen, goede wijnen en op praktisch elke straathoek een cultureel hoogtepunt.

Voor elk wat wils

Wat jouw idee van een perfecte vakantie ook is, in Italië zit je goed. De liefhebber van watersport haalt zijn hart op aan het Gardameer, de romanticus geniet van pittoreske dorpjes in regio’s als Toscane en Umbrie. De liefhebber van cultuur en historie bezoekt steden als Florence en Rome. En de stranden aan de Adriatische kust zijn het walhalla voor de fervente liefhebber van strand, zee en zon.

Het goede leven in Italië

Welke insteek je ook kiest voor de vakantie, in Italië leef je het goede leven. Denk aan de vele overheerlijke (anti) pasta’s, de gerechten vol zongerijpte tomaten en olijven, pizza’s zoals je die alleen in Italië kunt vinden en natuurlijk, na afloop, een lekkere kop koffie.

De ideale vakantie is glamping

Wie al het goede van Italië optimaal wil genieten, doet er goed aan om te kiezen voor een luxe kampeervakantie. Glamping, heet dat. Het staat voor luxe kamperen op een van de beste campings van het land. Bij Glamping staat je verblijf al helemaal voor je klaar wanneer je aankomt op je favoriete plek in Italië. Je safaritent, lodge of tiny house is helemaal voor je ingericht, met alle luxe die je nodig hebt. Echte bedden, een eenvoudige keuken, elektriciteit. Alle gemakken die je van thuis gewend bent, vindt je in de glamping accommodatie in Italië.

Overal in Italië een glamping

Wil je ook een vakantie genieten van Glamping in Italië? Bezoek dan www.glampings.com voor een lijst met de beste luxe kampeeraccommodaties in La Dulce Italia. Kies je favoriete regio, zoals Florence, Sardinië, Lazio, Veneto en andere en je krijgt meteen een selectie  te zien van de beste glampings die Italië te bieden heeft. Boeken is een kwestie van een paar muisklikken. Daarna kan de voorpret beginnen.

Wie weet zit jij deze zomer heerlijk te genieten in Italië!

https://www.glampings.com/glampings/italie