Nikibicare-Joho
Image default
Business

Dakrenovatie

Ze zeggen wel eens dat je het dak moet repareren als het mooi weer is. Inderdaad is dat het beste moment voor een reparatie. Maar als je dak lek blijkt tijdens een regenbui ga je niet zitten wachten tot het opklaart. Dan repareer je het direct. Je zou dus kunnen zeggen dat een regendag de op-een-na-beste tijd is om je dak te repareren.

Alleen….is het niet beter om je dak gewoon NIET te repareren?

Met een goed periodiek onderhoudsplan voorkom je problemen. Eventuele gebreken worden al verholpen voordat ze tot schade leiden. Dakreparaties zijn dan niet nodig.

Maar zelfs met het beste onderhoudsplan komt er een moment dat je dak “op” is. Niet dat je dak meteen in elkaar stort, maar als je dak aan het eind van zijn levensduur is wordt het onderhoud steeds duurder. Het is tijd voor een dakrenovatie.

Wat kost dakrenovatie?

Het renoveren van een dak klinkt als een duur geintje. De precieze kosten van dakrenovatie zijn afhankelijk van het type dak, de gebruikte dakbedekking, hellingshoek en andere factoren. Een groot dak kost natuurlijk meer dan een klein dak (al zal de vierkante meterprijs vaak iets lager zijn).

De prijzen van dakrenovatie lopen per dakdekkersbedrijf uiteen. Ook de geleverde kwaliteit wil nog wel eens variëren. We hopen natuurlijk dat je voor ons kiest, maar welk dakdekkersbedrijf je ook kiest, zorg in elk geval dat alle certificeringen (VCA, BRL 4702) op orde zijn.

Het is dus lastig om een inschatting te maken van jouw specifieke situatie. Liever geven we je een offerte die past bij jouw dakrenovatie. Hiervoor kun je contact opnemen met onze adviseurs.

Wellicht dat het klussenbedrijf van om de hoek iets goedkoper is, maar als je vervolgens via onze 24/7 calamiteitenlijn tóch bij ons terecht komt zul je wensen dat je gewoon gelijk voor kwaliteit was gegaan…

Dakrenovatie? Kies voor kwaliteit

Bij roofingservice.nl houden we al 50 jaar heel Nederland droog. We hebben een groot team vaste medewerkers die allemaal gespecialiseerd zijn in bepaalde types dakbedekking. Met zijn allen hebben we alle expertise in huis om van elke dakrenovatie een succes te maken. Dat is geen loze belofte, maar een echte garantie. Zou er toch een keer iets niet goed gaan, dan komen we dit gratis herstellen.

Dakrenovatie als verduurzamingsoperatie

Is het tijd voor dakrenovatie? Overweeg dan ook gelijk extra isolatie aan te brengen. Vaak kun je voor dit soort energiebesparende maatregelen subsidie krijgen, of een voordelige lening. Onze deskundige adviseurs  helpen je graag dit uit te zoeken.

Meer weten over dakrenovatie? Lees alles over dakrenovatie op onze site en stel je vragen via een mailtje naar info@roofingservice.nl. Je kunt ook bellen (0575-56 55 55) of ons contactformulier gebruiken.